ofiszrománc

ofiszrománc

9.

2016. február 23. - ofiszrománc

Egy Jagert kérek, de nem alsót, köszi! - adta le Ramóna a rendelését Tivadarnak. Tivadar elindult a pulthoz, de nem fért oda, teljesen elállta az utat egy csapat egybenyakú kopasz. Meg kellett őket győznie, hogy nem a vasárnapi zárvatartás ellen harcol most, hanem csak egy italt venne, mielőtt odaengedték volna rendelni.

Tivadar kért egy felest magának is, hogy tudjanak koccintani Ramóna boldog névnapjára, de sehogy sem tudott a lány közelébe kerülni, így jobb híján levágta magát Matyi mellé és megbeszélték, hogy mekkora szerencse, hogy ikszelt hétvégén az Újpest, mert így Matyi nyert a tipszmikszen 500 forintot. A beszélgetés közben egy pillanara sem vette le a szemét Ramónáról és így már néhány kör alkohol után úgy érezte, hogy ő ettől szebbet még sohasem látott és elkezdte gyűjteni a bátorságát, hogy ezt a felfedezést Ramónával is megossza.

Mikor Ramóna felállt, hogy kimenjen pisilni, Tivadar odaugrott elé és azt mondta, hogy tessék, itt a Jagered, randizzunk egy cukrászdában!

Ramóna gondolkozás nélkül elvette a Jagert, de az ajánlat kicsit elbizonytalanította. Volt egy elmélete, miszerint egyetlen férfi sem normális, aki cukrászdába megy önszántából. Ismerősei sokat piszkálták ezzel, hogy egy férfi miért ne mehetne cukrászdába, nincsen abban semmi, de Ramóna ilyenkor leintette őket, hogy a legutóbb is, amikor egy magától cukrászdába járó tag akadt az útjába, az hiába vallott könnyek között neki szerelmet, mikor másnap simán beközölte Viberen, hogy FYI a feleségével gyermeket vár. Ilyen tapasztalatok alapján hogy is vághatna bele?

Mivel már nagyon kellett pisilnie, nem futtatta végig magában, hogy attól, hogy léteznek hétpróbás gazemberek, semmi sem bizonyítja azt, hogy Tivadar is közéjük tartozna és igenis lehet rendes ember, így egy szó nélkül leküldte a Jagert és bement a mosdóba.

A barátnői, Gabi és Petra azonnal utánamentek, hogy megtudják, mitől állt el Ramóna szava (oui, ca va).

- Mi van már? Minden oké? Jól vagy? - kérdezte Petra, de Ramóna bezárkózott az egyik fülkébe.

(Debrecenbe kéne menni)

- avie

A bejegyzés trackback címe:

https://ofiszromanc.blog.hu/api/trackback/id/tr488414974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása