ofiszrománc

ofiszrománc

7.

2016. február 12. - ofiszrománc

Ramóna asztalán ott állt egy bögrébe állított hatalmas virágcsokor és a csokorból Boldog névnapot! feliratú héliummal töltött lufik nyújtóztak a néhol igen csálé álmennyezet felé.

Neked jött, belebasztam egy bögrébe – mondta közvetlen padtársa, Matyi. Csak koszos bögrét találtam, de szerintem nem lesz baja a beszáradt kávétól se a virágnak, se a lufinak. Gondolom névnapod van, úgyhogy boldog névnapot – tette hozzá.

Ramóna megnézte a csokrot, nem volt hozzá semmilyen levél, fogalma sem volt, ki küldhette, nem volt randizni már vagy fél éve, ezt a jelenséget még Stephen Hawking sem tudná megmagyarázni. Nem tudod, kitől jött? – kérdezte Matyitól, aki felvilágosította, hogy csak le volt dobva a Ramóna asztalára és mivel folyt le végig a virág aljából a víz, beletette valamibe és hogy ő inkább azon aggódna, hogy mindjárt délután 1 óra van, és még a laptopját sem vette elő. Ramóna lesütött szemmel szégyellte össze magát, hogy miatta torpant meg az ország GDP termelése és beütve a legalább 8 karakterből álló, egy számot, egy írásjelet tartalmazó jelszavát bejelentkezett a rendszerbe.

A délután hátralevő részét azzal töltötte, hogy a levelei között turkálva megpróbálta kibányászni, hogy milyen feladatokkal kellene haladnia és olvasás nélkül dobálta a szemétbe a vállalati hírleveleket, a céges kocsmázásra reply all-al válaszolók lelkes I am in! felkiáltásait, a rendszerüzeneteket, hogy le fog járni a jelszava, mindjárt betelik a postafiókja és nem töltötte ki az előző heti munkaidő nyilvántartást.

Fél 6 magasságában a névnapi buli Facebook eventjéhez beírta Locationnek, hogy Kakas Plusz, addolta Matyit a meghívottakhoz és miután biztonságos helyre elzárta munkaeszközeit, elindult haza, hogy átöltözzön.

(15 évnél régebbi fénykép)

- avie 

A bejegyzés trackback címe:

https://ofiszromanc.blog.hu/api/trackback/id/tr468384806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása