ofiszrománc

ofiszrománc

11.

2016. május 16. - ofiszrománc

Bárki is volt a konyhában és bármit is fütyült, sokkal jobb volt, mint az Eurovíziót nyert ukrán dal, bár igazán nem volt nehéz ezt a szintet megugrani.

Ramóna kiment és örömmel vegyült csodálkozással látta, hogy Széll Tamás állt a tűzhely előtt. Tamás rámosolygott:

- Szia, hát téged mi szél(l) hozott? - kérdezte.

Ramóna éles logikája azt súgta, hogy akkor ezek szerint nem Tamás hozta haza részegen, de akkor mégis ki? D. Nagy Lajos egy kétrészes Bikiniben?

- Szia, hogy kerültem ide? És mit főzöl? - érdeklődött roppant másnaposan.

- Hát azt én sem tudom, de a héten nálam alszik a nagybátyám, Kálmán, én arra gyanakszom, hogy ő karolt fel téged, mint Palácsik Tímeát Andy Vajna - mondta Széll Tamás. Rántottát és téliszalámis szendvicset készítek, teszek rá pirosaranyat, szereted?

- Igen, de még jobban szeretném, ha tudnám, hogy hol vannak a cuccaim - válaszolta Ramóna. Merre lehet a táskám, hol van a telefonom és egyáltalán hány óra van?

- Nem teljesen mindegy? Bárhova is akartál menni, esélyed sincs se időben, se normálisan megjelenni. Gyere, inkább együnk - javasolta Tamás. 

Ramóna elkezdte majszolni a téliszalámis szendvicset és mikor megtudta, hogy utána Túró Rudit is kap, olyan boldog volt, mintha Leonardo DiCaprio rögtön 6 Oscar díjat nyert volna egyszerre. Éppen kibontotta a Túró Rudit, amikor megszólalt a csengő Tamásnál.

(szomorú vasárnap)

-avie

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ofiszromanc.blog.hu/api/trackback/id/tr808723514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása