ofiszrománc

ofiszrománc

5.

2016. január 26. - ofiszrománc

- Elnézést, az előbb bemondták, hogy javítják a felsővezetéket és nem közlekedik tovább a villamos, le kell szállni – mondta a Hugh Jackman hasonmás Ramónának.Ramóna kikapta gyorsan a füléből a fülhallgatót és azonnal levonta a tanulságot, hogy így jár az ember, ha a média hangereje átlépi a megengedettet, hogy az IPodból harsogó Bulibáró miatt nem hallja, mit beszél hozzá ez a szép ember.

- Tessék? – kérdezte Ramóna tágra nyílt szemekkel.

- Le kell szállni a villamosról! – ismételte meg az ál-Hugh Jackman a szemét forgatva, nem értette, hogy lehet ennyire értetlen és bamba valaki, majd elviharzott.

Ramóna bosszankodva leszállt a villamosról és azon gondolkozott, hogy hív egy taxit, de aztán rájött, hogy mind tüntet, az Ubert letölteni meg nem volt elég sávszélessége, így gyalog vágott neki a munkahelynek. Magassarkú csizmájában trappolt a latyakban, közben lecsapta három autó és mire délre beért, úgy érezte, ő a legnagyobb szerencsétlen az egész világon, főleg miután beszállt a liftbe és meglátta magát a tükörben: úgy nézett ki, mint aki egyenesen most érkezett a 2014-es sártenger Balaton Soundról órákon át tartó csapatás utás.

Remélte, hogy már mindenki elment ebédelni és alig fog valakivel össszefutni, de ahogy kinyílt a liftajtó, Tivadarral találta magát szembe.

- avie

(X-akták)

A bejegyzés trackback címe:

https://ofiszromanc.blog.hu/api/trackback/id/tr978317838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása