ofiszrománc

ofiszrománc

10.

2016. március 20. - ofiszrománc

A lányok kicsit megijedtek, mert Ramona bírta ugyan az alkoholt, de csak egy darabig, aztán volt már rá példa, hogy egyszercsak felszívódott és ki tudja hogy jutott haza.

- Semmi baj, csajok, csak talán Tivadar randira hívott. – nyugtatta barátnőit kézmosás közben - Bár nem vagyok biztos benne, sokszor poénkodott már olyanokkal, hogy szívesen felfùrja a falipolcom, úgyhogy lehet most is csak erről van szó – magyarázta kézmosás közben Petráéknak.

- Jaja, biztos erről van szó... most is csak egy kis franciára hívna meg... mármint krémesre... – mondta kacagva Petra, majd sokat érezhetően összenézett Gabival.

- De Petra! Hát... Nna... Nem is jutok szóhoz – ezzel nevetve elhagyta a mellékhelyiséget a triumvirátus.
Mielőtt visszaültek volna, a pultnál lehúztak még egy-egy jägert és kikértek még egyet tartalékba (kikérték maguknak) – mert egyrészt a jägerben nincs is igazán alkohol, másrészt 50+ gyógynövényt tartalmaz, ami sose árt.

Ramona szép lassan elkezdte érezni a gyógynövények önbizalomra gyakorolt hatását, úgyhogy lehuppant Tivadar mellé és Matyi meghökkent tekintetét leszerelte egy szexi kacsintással.

- Zujs fiúk, toljátok a playstation-t? Nyomoooor! – ez gyakran elhangzott a legváratlanabb helyzetekben Ramona szájából, ahogy szinte minden élethelyzetre volt egy Jóbarátok idézete.

- Jaja, épp azt beszéltük Tével, hogy Debrecenbe kéne menni Loki meccsre. Aztán lassan sorsolják az EB-re a jegyet, addig ezzel gyúrnánk a bal középre, igaz, Té? – fordult Matyi kérdőn Tivadarhoz, aki szintén már kissé ittasan fürkészte Ramona tekintetét, hátha választ kaphat fél órája feltett kérdésére.

- Jó, hát Loki se rossz, de én inkább a cukrászdát választom – és rákacsintott Tivadarra – Nna, srácok, megyek, keringek egy kicsit és sugárzom az IQ-t.

Ezzel a lendülettel lehúzta a tartalék jägert és megindult a többi barát felé, ami az est utolsó emléke lett. Másnap reggel erős fejfájással ébredt... egy idegen szobában... A konyhából egy férfi fütyürészett, miközben felverte a reggeli rántottához a tojást.

- Jesszus, ki lehet ez?! – tápászkodott fel hősnőnk, és nagy levegőt véve megindult a konyha felé.

(6 Oscar díj)

- tm

A bejegyzés trackback címe:

https://ofiszromanc.blog.hu/api/trackback/id/tr478506500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása